📚 Stáhněte si naši WordPress příručku zdarma!
Stáhnout

Vyhledávání, které s vámi mluví

Google nedávno představil funkci Search Generative Experience (SGE), která přináší revoluci do světa vyhledávání. Díky pokročilé umělé inteligenci nabízí SGE mnohem více než jen klasické odkazy – umožňuje skutečné rozhovory s vyhledávačem.

Co je Google SGE? 

SGE, neboli Search Generative Experience, je nový přístup Googlu k vyhledávání. Na rozdíl od tradičního zobrazování výsledků vám Google nyní může nabídnout konverzační odpovědi. To znamená, že kromě seznamu odkazů dostanete i komplexní odpověď na svou otázku ve formě textu, který můžete dále rozvíjet položením dalších dotazů.

SGE umožňuje klást dodatečné otázky v rámci kontextu vašich předchozích dotazů. Tento konverzační styl je mnohem plynulejší a interaktivnější. Google reaguje přímo ve vyhledávacím rozhraní a nabízí různé perspektivy a podrobnosti. Například se můžete ptát na konkrétní recept, dozvědět se podrobnosti o ingrediencích a pokud chcete vědět více o nutriční hodnotě nebo historii daného jídla, můžete plynule pokračovat v dotazech.

SGE výrazně šetří čas, protože dostáváte odpovědi bez nutnosti procházet řadu webových stránek. To je užitečné nejen pro běžné uživatele, ale i pro ty, kteří potřebují rychlé a přesné informace bez zdlouhavého hledání.

Kontroverze a obavy

I když je tato funkce revoluční, čelí i určitým kontroverzím. Některé odpovědi Google generuje z obsahu různých zdrojů, včetně uživatelských fór jako Reddit. To vedlo k situacím, kdy byly odpovědi neověřené nebo dokonce nebezpečné. Například v raných fázích testování byly zdravotní dotazy zodpovězeny doporučeními založenými na informacích z neověřených zdrojů, což vyvolalo kritiku. Google však na tyto problémy reaguje a neustále se snaží zlepšovat kvalitu poskytovaných odpovědí.

SGE mění způsob, jakým přemýšlíme o vyhledávání. Je to další krok směrem k budoucnosti, kde vyhledávače nejen poskytují informace, ale i chápou kontext a přizpůsobují se potřebám uživatele. SGE přináší rychlejší a efektivnější vyhledávání, které vám umožňuje plynule pokračovat v rozhovoru s vyhledávačem, aniž byste museli procházet desítky odkazů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Naše partnerské nabídky

Mailhosting

Sleva 50 %

Nechte vaše podnikání vyniknout s e-mailovou adresou na vlastní doméně s mailhostingem od WEDOS!
MH242CVLGM

Hosting NoLimit

Sleva 60 %

Nejprodávanější webhosting v Česku. Ideální pro WordPress, e-shopy a další CMS.
WN242FLD9L

Domény

Sleva 50 %

Zaujaly vás netradiční domény? Využijte náš kupón s 50% slevou. Jedná se o .eu, .online, .store, .tech, .site, .website, .space a .fun
DM242P1HXT

VPS SSD

Sleva 25 %

Chcete provozovat náročnější weby nebo vlastní aplikace? Zařiďte si virtuální privátní server s SSD disky!
VD2424LGAW

VPS ON

Sleva 33 %

Vytvořte si server s parametry přesně podle vašich potřeb! S VPS ON platíte jen za to, co potřebujete!
VN242DUO8J

WEDOS Disk

Sleva 25 %

Potřebujete ukládat velké množství dat? Nízkonákladové řešení pro zálohování a přenos dat.
WD242THWOS

WEDOS CD

Sleva 25 %

Cloudové řešení pro firmy i domácnosti. Synchronizace a sdílení souborů a mnoho dalšího!
CD242HHIGV

Poptejte doménu a hosting

Jelikož jsou naše služby na míru, po odeslání Vaši poptávku po odeslání individuálně zhodnotíme a pošleme více informací.

Odebírejte novinky z digitálu!

Přihlášením k odběru souhlasíte se zpracováním osobních údajů podle zásad o ochraně osobních údajů.