📚 Stáhněte si naši WordPress příručku zdarma!
Stáhnout

Umělá inteligence se vyvíjí neuvěřitelně rychle a jedním z nejnovějších přírůstků od OpenAI je ChatGPT 4o with canvas. Představuje nový způsob práce s AI – interaktivněji a s větší volností. Na rozdíl od dřívějších verzí, jako GPT-3 a GPT-4, které fungovaly jen na textové úrovni, ChatGPT 4o with canvas nabízí prostor, kde můžete tvořit a pracovat s AI v reálném čase, což připomíná interaktivní plátno, kde se AI stává skutečným partnerem pro tvorbu.

Ukázka ChatGPT 4o with Canvas, zdroj: openai.com

Jak to funguje?

ChatGPT 4o with canvas je nový způsob, jak psát a kódovat s ChatGPT. Canvas se otevírá v samostatném okně, kde můžete s ChatGPT spolupracovat na projektu – nejen prostřednictvím konverzace, ale i vytvářením a úpravou nápadů přímo vedle sebe. Canvas poskytuje nové rozhraní, které umožňuje lepší pochopení kontextu toho, co se snažíte dosáhnout a umožňuje zvýraznit specifické části textu nebo kódu, na které se má ChatGPT zaměřit. Můžete přímo upravovat text nebo kód, přidávat komentáře, ladit kód nebo provádět další úpravy pomocí různých zkratek a nástrojů v rozhraní.

ChatGPT 4o with canvas má také schopnost sledovat a rozumět všem změnám, které na projektu provedete, což je ideální pro scénáře vyžadující více revizí a úprav. Tato funkce je zaměřená na lepší spolupráci při psaní i kódování a umožňuje uživatelům mít plnou kontrolu nad tím, jak se projekt vyvíjí.

Jak si stojí vedle Claude Artifacts?

Claude Artifacts umožňují Claude sdílet samostatný obsah ve speciálním okně odděleném od hlavní konverzace. Artifacts jsou užitečné pro práci s většími a samostatnými částmi obsahu, které uživatel může chtít později upravit, rozvíjet nebo na ně odkazovat. Typicky se jedná o dokumenty, úryvky kódu, SVG obrázky nebo diagramy. Artifacts jsou vytvářeny v situacích, kdy je obsah komplexní a samostatně stojící, bez nutnosti dalšího kontextu z konverzace.

Na rozdíl od Claude Artifacts, které jsou zaměřeny na analytické a organizační úkoly, je ChatGPT 4o with canvas zaměřený na kreativitu a interaktivitu. Umožňuje vizuálně pracovat s myšlenkami a nápady v reálném čase a poskytuje intuitivní prostředí pro brainstorming a tvorbu.

ChatGPT 4o with canvas přináší revoluci do způsobu, jakým pracujeme s umělou inteligencí. Přidává nový rozměr interaktivity a kreativity, což z něj dělá nástroj s neomezenými možnostmi využití – od marketingu a designu po vzdělávání a plánování projektů.

Pokud hledáte způsob, jak efektivněji a kreativněji pracovat s umělou inteligencí, vyzkoušejte ChatGPT 4o with canvas a zjistěte, co všechno dokáže – a pokud s tím chcete poradit, dejte nám vědět do komentářů!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Naše partnerské nabídky

Mailhosting

Sleva 50 %

Nechte vaše podnikání vyniknout s e-mailovou adresou na vlastní doméně s mailhostingem od WEDOS!
MH242CVLGM

Hosting NoLimit

Sleva 60 %

Nejprodávanější webhosting v Česku. Ideální pro WordPress, e-shopy a další CMS.
WN242FLD9L

Domény

Sleva 50 %

Zaujaly vás netradiční domény? Využijte náš kupón s 50% slevou. Jedná se o .eu, .online, .store, .tech, .site, .website, .space a .fun
DM242P1HXT

VPS SSD

Sleva 25 %

Chcete provozovat náročnější weby nebo vlastní aplikace? Zařiďte si virtuální privátní server s SSD disky!
VD2424LGAW

VPS ON

Sleva 33 %

Vytvořte si server s parametry přesně podle vašich potřeb! S VPS ON platíte jen za to, co potřebujete!
VN242DUO8J

WEDOS Disk

Sleva 25 %

Potřebujete ukládat velké množství dat? Nízkonákladové řešení pro zálohování a přenos dat.
WD242THWOS

WEDOS CD

Sleva 25 %

Cloudové řešení pro firmy i domácnosti. Synchronizace a sdílení souborů a mnoho dalšího!
CD242HHIGV

Poptejte doménu a hosting

Jelikož jsou naše služby na míru, po odeslání Vaši poptávku po odeslání individuálně zhodnotíme a pošleme více informací.

Odebírejte novinky z digitálu!

Přihlášením k odběru souhlasíte se zpracováním osobních údajů podle zásad o ochraně osobních údajů.